This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Report not available in add item dialog

3 Answers 30 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
timtom
Top achievements
Rank 1
timtom asked on 02 Jun 2008, 05:14 PM
Hi :o)

I have just installed reporting Q1 2008 which appears to be working ok in the demo solution.

The problem is that when I try to add a report to my own project (both new and existing) there is no telerik report in the add items dialog box.

Thank you so much


Tim :o)

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Steve
Telerik team
answered on 03 Jun 2008, 06:23 AM
Hi timtom,

We could not find any downloads of Q1 2008 version for your account so we are not sure which version you are using. There was such a problem in Q1 but we have addressed it for SP1 which was released in mid-May. Please double check the version of Telerik Reporting - it should be 2.5.8.519.

Let us know if further help is needed.

Sincerely yours,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
timtom
Top achievements
Rank 1
answered on 03 Jun 2008, 08:32 AM
Thanks Steve - you know your stuff :o)

I downloaded that version from componentsource a couple of days ago so you might need to check with them that they have the latest version.

Thanks for the amazing controls and service - great job

Tim :o)
0
Steve
Telerik team
answered on 03 Jun 2008, 10:27 AM
Hello Tim,

I've reported this discrepancy to our sales team and they will check with componentsource if the service packs are being uploaded there - thanks for bringing it to our attention!

Best wishes,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Tags
General Discussions
Asked by
timtom
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
timtom
Top achievements
Rank 1
Share this question
or