This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Repaint problem in WinXP

1 Answer 82 Views
Form
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
FilipN
Top achievements
Rank 1
FilipN asked on 21 Aug 2009, 10:44 AM
Hello,
this issue was produced on machines with Windows XP. When we move some window across application with Telerik RadForm, then there is some kind of a repaint glitch (as seen in picture). Is there any way how to fix this? (this same issue is also presented in sample application shiped with telerik).

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Deyan
Telerik team
answered on 21 Aug 2009, 11:22 AM
Hi Filip,

Thanks for contacting us and for the reported issue. It seems that this issue is more specific since we are not able to reproduce it and you are the first to report this behavior. Could you please share some more details about your environment like whether you are using Remote Desktop Connection or any custom Desktop Settings (color depth etc.). Also make sure that you have the latest drivers for your video adapter installed on your machine since old driver versions are often cause for similar glitches. I look forward to receiving the requested details. Thanks for your time.

Greetings,
Deyan
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Tags
Form
Asked by
FilipN
Top achievements
Rank 1
Answers by
Deyan
Telerik team
Share this question
or