RadTreeView not doing anything client side.

4 posts, 0 answers
  1. Paul Knopf
    Paul Knopf avatar
    2 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 08 Sep 2009 Link to this post

    I have added a RadTreeView to my web form.

    Nothing client side seems to be working.

    This includes expand/collapse, hover, selecting, editing, etc.

    I am using verison 2009.2.701.35
  2. Shinu
    Shinu avatar
    17764 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 08 Sep 2009 Link to this post

    Hi Paul,

    I am not sure about the requirement. Please go through the following links which describes how to interact with the RadTreeView on client side. I hope this will help in rectifying the problem.
    TreeView / Client-side events
    Client-Side Programming Basics
    Client-Side Events

    Could you elaborate the scenario that you are trying, if this does not help?

    -Shinu.
  3. Veselin Vasilev
    Admin
    Veselin Vasilev avatar
    2992 posts

    Posted 09 Sep 2009 Link to this post

    Hi Paul,

    I suppose there is a javascript error on the page. Please check this troubleshooting article as well.

    All the best,
    Veselin Vasilev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  4. Paul Knopf
    Paul Knopf avatar
    2 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 09 Sep 2009 Link to this post

    In turns out that some simple html elements were causing this.

    Weird behavior, but it started to work after I removed all the html from the page.
Back to Top