RadScheduler calendar navigation not working

5 posts, 0 answers
  1. Jack
    Jack avatar
    5 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 13 Feb 2012 Link to this post

    Hi All,
    I have simple calendar with Entity Framework data source. In design, all plays nicely but not after deployment:
    - I cannot navigate between Month and Week, nor the popup calendar will work
    - I cannot edit an appointment in advanced mode (edit in advanced mode is set to true)

    any advice would be helpful.
    Jack
  2. Peter
    Admin
    Peter avatar
    6637 posts

    Posted 14 Feb 2012 Link to this post

    Hi Jack,

    The problem might not be with the Entity Framework data source. Have you tried the same scenario but with a different data source, such as XmlSchedulerProvider? Also, can you inspect if any JavaScript errors occur when interacting with RadScheduler?


    Kind regards, Peter
    the Telerik team
    Sharpen your .NET Ninja skills! Attend Q1 webinar week and get a chance to win a license! Book your seat now >>
  3. Jack
    Jack avatar
    5 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 14 Feb 2012 Link to this post

    Peter, here is the IE Error message:
    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C; .NET4.0E)
    Timestamp: Tue, 14 Feb 2012 14:56:50 UTC


    Message: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 500
    Line: 6
    Char: 84093
    Code: 0
    URI: http://localhost:81/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=RadScriptManager1_TSM&compress=1&_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bSystem.Web.Extensions%2c+Version%3d4.0.0.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d31bf3856ad364e35%3aen-US%3ae71d0a15-7471-4384-9905-78bdf2047cba%3aea597d4b%3ab25378d2%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2011.3.1305.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a8cba3cb6-b29d-4c9f-be22-7b43626a420a%3a16e4e7cd%3aed16cbdc%3af7645509%3a24ee1bba%3a11a04f7e%3af46195d3%3a1e771326%3a4cacbc31%3a874f8ea2%3a4c8be21a%3a650fdad%3aef9d9f4a%3ab68dcd79%3aa51ee93e%3a59462f1%3ae330518b%3a5f39f986%3ac8618e41%3ae4f8f289%3a58366029

  4. Peter
    Admin
    Peter avatar
    6637 posts

    Posted 14 Feb 2012 Link to this post

    Hi,

    The problem is probably related to the Web Resources that RadControls need to function properly. Please, try the suggestions from this troubleshooting help topic.

    Kind regards,
    Peter
    the Telerik team
    Sharpen your .NET Ninja skills! Attend Q1 webinar week and get a chance to win a license! Book your seat now >>
  5. Jack
    Jack avatar
    5 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 14 Feb 2012 Link to this post

    Definitely sounds like it.
    Thanks Peter.
Back to Top