This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadPanes get stuck on MouseOver

7 Answers 52 Views
Docking
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Martin
Top achievements
Rank 1
Martin asked on 01 Jun 2012, 07:59 AM
Hi,

I am encountering the following crash scenario:

1.) Unpin all RadPanes in the application.
2.) While pressing the left MouseButton - hover over the AutoHide-Items up and down quickly.
3.) --> The RadPanes slide in and out forever and the UI gets stuck.

Is there a solution to this behaviour?

Thanks,
Ruth S.

7 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Konstantina
Telerik team
answered on 05 Jun 2012, 11:19 AM
Hello Ruth,

I tried to reproduce the issue, but to no avail.
Attached I am sending you a short video in which you could observe my attempt. Please feel free to correct me if I am doing something wrong or send us a detailed explanation how to reproduce the issue.

All the best,
Konstantina
the Telerik team
Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>
0
Martin
Top achievements
Rank 1
answered on 05 Jun 2012, 01:46 PM
Hello Konstantina,
I'd like to attach a zip-file with a sample project that reproduces the described behavior. Unfortunately I can only attach images to this article. How can I get the sample to you instead? I can also send you a screencast with the behavior.

Kind regards,
Ruth


0
Konstantina
Telerik team
answered on 05 Jun 2012, 03:10 PM
Hello,

In order to attach a project you need to open a support ticket. The forums only allow attaching images, so to upload a project you have to use the supporting system.

Thank you in advance.

Kind regards,
Konstantina
the Telerik team
Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>
0
Martin
Top achievements
Rank 1
answered on 05 Jun 2012, 03:35 PM
Hi Konstantina,

found another way to get the project to your side - you can download it from this URL:
- Screencast: https://dl.dropbox.com/u/16127705/RadPanes.swf
- Sample Project https://dl.dropbox.com/u/16127705/RadPaneTest_TelerikOrig.zip

Thanks,
Ruth
0
Konstantina
Telerik team
answered on 06 Jun 2012, 09:06 AM
Hello,

I am sorry, but I am still not able to reproduce the issue. Did you take the video with the sample project you sent? Attached I am sending you the video with my attempt. I have pressed the left button of the mouse and moving around the panes, is that correct?
Is there something else specific which helps for reproducing the issue?

All the best,
Konstantina
the Telerik team
Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>
0
Martin
Top achievements
Rank 1
answered on 06 Jun 2012, 09:53 AM
Hi,

yes, the video I sent to you was shot with that sample project. As I did compare your video with mine, I realized that you are running a different version of the Telerik.Navigation.dll. Might this be a bug that has been fixed with the newer version already?

Regards,
Ruth
0
Konstantina
Telerik team
answered on 08 Jun 2012, 10:45 AM
Hello Ruth,

Since I am not able to reproduce it, it might have been fixed along the way. Please try with the latest available internal build, or with the upcoming Q2 2012 version, which will be released next week.

Kind regards,
Konstantina
the Telerik team
Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>
Tags
Docking
Asked by
Martin
Top achievements
Rank 1
Answers by
Konstantina
Telerik team
Martin
Top achievements
Rank 1
Share this question
or