This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadPanelBar loses its formatting on deployment.

1 Answer 14 Views
PanelBar
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Robert Columbia
Top achievements
Rank 1
Robert Columbia asked on 22 Aug 2012, 09:33 PM
I have an application that uses RadPanelBar (and RadPanelItem).  It seems to work ok on my development machine, but when I deploy to a QA environment, the panel loses its formatting.  I am deploying Telerik.Web.UI.dll, Telerik.Web.UI.Skins.dll, and Telerik.Web.UI.xml in my application's bin directory.  Is there anything else I need to be deploying?  I tried adding Telerik.Web.Design.dll, but that didn't fix it.

It seems to work ok when I use the Telerik.Web.Design.dll and Telerik.Web.UI.dll 2009.2.826.35, but we don't want to use such an old version.

Windows 2003 Server SP2 32 Bit
.NET Framework 3.5
Telerik RadControls for ASP.NET AJAX 2012.2.724.35.

Thanks!

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Helen
Telerik team
answered on 24 Aug 2012, 08:49 AM
Hello Robert,

What is the exact issue - could you please send us a screenshot of the problem? Do you receive any javascript error?
Note that Telerik.Web.UI.dll and Telerik.Web.UI.Skins.dll should be the same version.


Regards,
Helen
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Tags
PanelBar
Asked by
Robert Columbia
Top achievements
Rank 1
Answers by
Helen
Telerik team
Share this question
or