RadPageView content do not display when using bootstrap

2 posts, 0 answers
  1. soroush
    soroush avatar
    2 posts
    Member since:
    Jan 2017

    Posted 07 Feb Link to this post

    Hello everyone

    i have a problem with RadTabStrip and RadMultiPage. Please help me

    i have a page that contain a RadTabStrip (with 2 Tab) and an RadMultiPage (with 2 RadPageView).

    I've used Bootstrap inside RadPageView. but When I see it in the browser does not show me anything!

    This problem occurs that inside RadPageView of I use Bootstrap classes for my controls (e.g input element or asp:textbox with bootstrap classes)

    Please Help me

    Below is my code:

        <div class="container-fluid" style="font-family: Tahoma;">
            <div class="row">
                <div class="col-lg-9 col-md-9 col-sm-12 col-xs-12 pull-right">
                    <telerik:RadAjaxPanel ID="RadAjaxPanel1" runat="server">
                        <telerik:RadTabStrip RenderMode="Lightweight" SelectedIndex="0" runat="server" ID="RadTabStrip1" MultiPageID="RadMultiPage1" Skin="Material">
                            <Tabs>
                                <telerik:RadTab Text="New user" Width="200px"></telerik:RadTab>
                                <telerik:RadTab Text="Edit User" Width="200px"></telerik:RadTab>
                            </Tabs>
                        </telerik:RadTabStrip>

                        <telerik:RadMultiPage RenderSelectedPageOnly="true" RenderMode="Auto" SelectedIndex="0" ID="RadMultiPage1" runat="server">
                            <telerik:RadPageView ID="RadPageView1" runat="server">
                                page 1
                            </telerik:RadPageView>

                            <telerik:RadPageView ID="RadPageView2" runat="server">
                                <%-- Register Form --%>
                                <div class="panel panel-default" runat="server">
                                    <div class="panel-heading" runat="server">
                                        <strong>User Informations</strong>
                                    </div>
                                    <div class="panel-body" id="panelBody" runat="server">
                                        <div class="main-login main-center col-lg-offset-2" style="margin-top: -30px;">
                                            <div class="form-group">
                                                <label for="name" class="col-lg-12 control-label">name</label>
                                                <div class="col-lg-10">
                                                    <div class="input-group">
                                                        <span class="input-group-addon"><i class="fa fa-user fa" aria-hidden="true"></i></span>
                                                        <input name="name" id="txtName" type="text" runat="server" placeholder="name (max 100 char)" class="form-control input-md" maxlength="100" />
                                                        <asp:RequiredFieldValidator ID="RequiredFieldValidator1" SetFocusOnError="true" ControlToValidate="txtName" runat="server" Display="None" ErrorMessage="This field is required"></asp:RequiredFieldValidator>
                                                    </div>
                                                </div>
                                            </div>
                                        </div>
                                    </div>
                                </div>
                                <%-- End Register --%>
                            </telerik:RadPageView>

                        </telerik:RadMultiPage>
                    </telerik:RadAjaxPanel>
                </div>
            </div>
        </div>

     

  2. soroush
    soroush avatar
    2 posts
    Member since:
    Jan 2017

    Posted 08 Feb Link to this post

    i solved the problem. problem is RequiredFieldValidator in my code because when i want click on tab The validation occurs. then i set CausesValidation property to "false" value and problem solved.

    Thanks for all and telerik team

    good luck

Back to Top