This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadGrid in Repeater = No Filter Menu

1 Answer 14 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Michael
Top achievements
Rank 1
Michael asked on 19 Aug 2012, 10:55 PM
Hello all,

I have an issue where I have a RadGrid nested within a repeater.  All functionality works fine, except when it comes to filtering.  When I attempt to display the filter menu for a specific column, nothing happens.  No menu displays, no javascript error, nothing.  I searched the forums expecting that at least another individual would have come across this by now, but no such luck.

(Also, I should mention that the radgrid is actually embedded within a user control, that is embedded within the repeater.)

If I place the radgrid outside of the repeater everything works fine.

Any ideas on what I can do to address this?

Thank you.

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Martin
Telerik team
answered on 23 Aug 2012, 08:08 AM
Hello Michael,

I have tried to reproduce the issue locally, but without success. I would suggest that you open a formal support ticket and send me a small runnable demo that I could debug locally. Please also specify the exact version of RadControls you are using.

Greetings,
Martin
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Tags
Grid
Asked by
Michael
Top achievements
Rank 1
Answers by
Martin
Telerik team
Share this question
or