This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

No Skins Assembly Found

2 Answers 423 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Greg
Top achievements
Rank 1
Greg asked on 06 Jul 2012, 12:25 PM
Tried to add a RadGrid using the version of Ajax controls I downloaded yesterday and when I try to change the theme, I get the "No Skins Assembly Found" error.  I added a reference to the Telerik.Wec.UI.Skins to my project, closed the solution and reopened it and I am still getting the error.  I have included screenshots of the error and my references folder below.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Rumen
Telerik team
answered on 06 Jul 2012, 03:23 PM
Hi,

Note that you should restart your Visual Studio after adding a reference to the Telerik.Web.UI.Skins.dll. This information is available in the following sticky forum note: Separate Skin Assembly in RadControls for ASP.NET AJAX with Q3 2011.

Best regards,
Rumen
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
0
Gary
Top achievements
Rank 1
answered on 05 Dec 2012, 09:12 PM
Thanks Rumen.  That worked for me.  And thanks Greg for the question.
I reloaded the project but never thought to reload Visual Studio.
Tags
General Discussions
Asked by
Greg
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rumen
Telerik team
Gary
Top achievements
Rank 1
Share this question
or