This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

No fields available

2 Answers 111 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Abiri Masoni
Top achievements
Rank 1
Abiri Masoni asked on 06 Apr 2010, 02:54 PM
Hello,
i have a crosstab report which is bound to a view however when i select a field and go to properties, value, i find there are no fields available to choose from. What could the problem be.

Thnx.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
LE DREAU Steeve
Top achievements
Rank 1
answered on 06 Apr 2010, 04:30 PM
Same problem here trying to use ObjectDatasource within a simple report.
I try to reproduce the example shown into what changed 2010 webinar but I don't have the Design Data Layout wizard form shown.
When finishing the wizard, I have the objectdatasource into the bottomed panel shown but if I try to set a textbox value to a field, I have nothing into fields list. When I try to see my datasource with Telerik / Data explorer, it says I have no datasource.

Edit : It seems to be a known bug : http://www.telerik.com/community/forums/reporting/telerik-reporting/setting-ods-parameter-value-data-explorer.aspx

Edit2 : after deleting ODS parameters, still same problem here : no datasource available nor data fields visible...
0
Abiri Masoni
Top achievements
Rank 1
answered on 07 Apr 2010, 07:05 AM
So i found out why there were no fields. I needed to set the datasource on the crosstab. I selected the crosstab by clicking on the top-left corner of the crosstab. Then setting the datasource in the properties window.

By the way, i found out that when using the crosstab, i shldn't use the report wizard.
Tags
General Discussions
Asked by
Abiri Masoni
Top achievements
Rank 1
Answers by
LE DREAU Steeve
Top achievements
Rank 1
Abiri Masoni
Top achievements
Rank 1
Share this question
or