This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Live demos in documentation no longer work

4 Answers 16 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
James
Top achievements
Rank 1
James asked on 25 Jan 2019, 06:08 PM

As of a week or so ago all the demos in the angular documentation have stopped working.  It just displays a loading spinner icon but the demo never loads.  This is on all of the pages in the angular docs.  If I choose the option to view in stackblitz then it works fine.  I show an error in my JS console that might be causing the issue.

 

GET https://unpkg.com/tslib@1.7.1/index.js 404

 

Those demos are very helpful so it would be great to get them working again.

4 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Dimiter Topalov
Telerik team
answered on 28 Jan 2019, 09:19 AM
Hi James,

Sometimes there are temporary issues, related to either upgrading our documentation site, or problems with third-party services. However, the online demos seem to be working as expected on our end:



The described file is indeed missing, and the reference should be to .../tslib.js as opposed to /index.js, but there is a successful redirect that seems to handle this. However, we will address this on our end too, so that this redirect will not be necessary.

If the issue persists after performing a hard refresh and disabling the cache:



... it should be resolved after the adjustment we will be performing shortly. Please check again later today or early tomorrow, and let me know whether the problem is resolved.

Regards,
Dimiter Topalov
Progress Telerik
Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
0
James
Top achievements
Rank 1
answered on 28 Jan 2019, 06:50 PM

Hi Dimiter,

I Tried the steps you mentioned as well as performing a full cache clear from browser settings and issue still persists.  I even tried 2 other browsers I have installed on my machine but never use (firefox, edge) and the same issue is also on those browsers.  Since I never use them, there should nothing cached that would cause any issues.  

As you suggested though, I will try again tomorrow and see if it is resolved.

Thanks.

0
Accepted
Dimiter Topalov
Telerik team
answered on 29 Jan 2019, 07:06 AM
Hello James,

Thank you for your further feedback and continuous cooperation. Just a quick follow-up - the fix is ready, and should be released later today after it undergoes some final testing. I apologize for all inconvenience caused.

Regards,
Dimiter Topalov
Progress Telerik
Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
0
James
Top achievements
Rank 1
answered on 31 Jan 2019, 07:52 PM
It works now thanks!
Tags
General Discussions
Asked by
James
Top achievements
Rank 1
Answers by
Dimiter Topalov
Telerik team
James
Top achievements
Rank 1
Share this question
or