This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

ItemTemplateSelector Not working

3 Answers 86 Views
TileView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Matt Tonsager
Top achievements
Rank 1
Matt Tonsager asked on 20 Aug 2010, 05:30 PM
Hello,

The ItemTemplateSelector  for the RadTileView does not seem to be working. I can set the property and it is set correctly, but it does not run the SelectTemplate Method. I am using the current Build (0714).

Would someone send code that works with this in the current version?

Thanks,
Matt

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Tina Stancheva
Telerik team
answered on 23 Aug 2010, 01:14 PM
Hello Matt Tonsager,

I attached an example to the other thread you started: http://www.telerik.com/community/forums/silverlight/tileview/dynamic-loading-tiles-with-mvvm-mef.aspx

Regards,
Tina Stancheva
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Matt Tonsager
Top achievements
Rank 1
answered on 23 Aug 2010, 01:20 PM
Hi Tina,

Thanks for getting back to me so quick. I did try it and it does work. Are you using the newest version 812?

Thanks,
Matt
0
Tina Stancheva
Telerik team
answered on 23 Aug 2010, 01:22 PM
Hello Matt Tonsager,

In the example is used the 2010.2.812.40 version of the RadControls.

Sincerely yours,
Tina Stancheva
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Tags
TileView
Asked by
Matt Tonsager
Top achievements
Rank 1
Answers by
Tina Stancheva
Telerik team
Matt Tonsager
Top achievements
Rank 1
Share this question
or