Invalid Webresource

5 posts, 0 answers
  1. Curt
    Curt avatar
    82 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 01 Nov 2007 Link to this post

    I am using the tooltip control along with the RadControls for ASP.NET.  I am also using ELMAH as my error logging solution.  I have seen in other threads that ELMAH is logging an error:

    System.Web.HttpException: This is an invalid webresource request.

    I get this error any time some one hovers over a tooltip.  I understand with the RadControls that you would set UseEmbeddedScripts = false and make sure you have set the skin attribute. 

    With the Prometheus controls I am not sure how to do this.  I have tried copying the Skins folder to the root directory but that didn't help.  It is interesting that I can set the skin (and that works) but the control, I am assuming, is still referencing something it can't find.

    Any ideas of what else I need to do or can do to eliminate this error.

    Thanks



  2. Curt
    Curt avatar
    82 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 01 Nov 2007 Link to this post

    So I found that I can set EnableEmbeddedSkins="false" (a slight difference from the RadControls).  I would still prefer to use the embedded skins if I can figure out why I am still getting the Invalid WebResource error.

    -Brent
  3. Valeri Hristov
    Admin
    Valeri Hristov avatar
    2252 posts

    Posted 06 Nov 2007 Link to this post

    Hi sl6rp,

    I am sorry for the delayed response, could you please let me know what's the skin you are using? Today we will be releasing an update of RadControls Prometheus and the fixed skin could be included in the hotfix.

    All the best,
    Valeri Hristov (Senior Developer, MCSD)
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  4. Curt
    Curt avatar
    82 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 06 Nov 2007 Link to this post

    I am using the Telerik skin.  I was able to set  EnableEmbeddedSkins="false" and declare the Telerik skin.  Once I did that the error went away.
  5. Valeri Hristov
    Admin
    Valeri Hristov avatar
    2252 posts

    Posted 06 Nov 2007 Link to this post

    Hello sl6rp,

    I found the problem, the hotfix tomorrow will contain the fix. Thank you for the bugreport!

    Regards,
    Valeri Hristov (Senior Developer, MCSD)
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Back to Top