This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Gauge Groups demo not displaying properly

1 Answer 37 Views
Gauges
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Erik
Top achievements
Rank 1
Veteran
Erik asked on 14 Jun 2020, 07:52 AM

When I run the Groups demo in the Gauge_WPF solution (no modifications), the linear / vertical gauge group doesn't look anything like what it's supposed to:

  • No indicators
  • Only 1.5 of the 4 ranges visible

(screenshot attached)

Can you pls. clarify how to fix this?

 

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Vladimir Stoyanov
Telerik team
answered on 17 Jun 2020, 11:19 AM

Hello Erik,

Thank you for the shared image. 

It turns out that you have encountered an issue in the RadGauge suite. I have logged an item in our feedback portal: Gauge: When the IsInteractive property of the VerticalLinearScale is True, indicators are clipped in some scenarios, where you can track its progress. I have also added some telerik points to your account as a thank you for bringing this to our attention. 

For the time being, as a workaround, you can remove the IsInteractive property setter from the VerticalLinearScale.

Regards,
Vladimir Stoyanov
Progress Telerik

Progress is here for your business, like always. Read more about the measures we are taking to ensure business continuity and help fight the COVID-19 pandemic.
Our thoughts here at Progress are with those affected by the outbreak.
Tags
Gauges
Asked by
Erik
Top achievements
Rank 1
Veteran
Answers by
Vladimir Stoyanov
Telerik team
Share this question
or