This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Editor Doesnt't "re-render" as expected

2 Answers 39 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Chase Florell
Top achievements
Rank 1
Chase Florell asked on 27 Sep 2008, 05:32 AM
I have found a problem in the most recent version of RadEditor where when I click a submit button, the editor refreshes and does not look the same as before.  In fact I get a strange underlay where the three buttons (edit, html, preview) are displayed UNDER the content directly below... even when I place the editor and other Items inside a table.

<table>
<tr><td>RadEditor</td></tr>
<tr><td>Input Field</td></tr>
<tr><td>Submit Button</td></tr>
</table>

This is very anoying and I have spent way too many hours doing "trial and error" trying to get it to work.

Even if I place the entire table inside an RadAjaxPanel or try and use the RadAjaxManager I get the same result.

FYI.  The RadEditor that I am speaking of is inside an ASCX page that is loaded into a RadPageView (used by RadTabStrip) in an ASPX page that is loaded inside a RadWindow (if this matters at all).

If you need a screenshot, I can submit one in the morning.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
George
Telerik team
answered on 29 Sep 2008, 03:07 PM
Hi Chase,

Thank you for the provided information, but unfortunately it is insufficient for us to determine what the exact reason for the problem is. Could you please open a support ticket and send us a sample runnable project where the problem can be reproduced, along with the exact steps to do so. We will check it locally and do our best to provide a solution.

Sincerely,
George
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Chase Florell
Top achievements
Rank 1
answered on 29 Sep 2008, 05:06 PM
Ok ,will do.
Tags
Editor
Asked by
Chase Florell
Top achievements
Rank 1
Answers by
George
Telerik team
Chase Florell
Top achievements
Rank 1
Share this question
or