Device Filters

3 posts, 0 answers
  1. Alice
    Alice avatar
    15 posts
    Member since:
    Jan 2008

    Posted 01 Aug 2008 Link to this post

    I'm sure I'm missing something really obvious.  I started a new Ajax enabled site with a master page.  On the master page I created a rad menu in a div with a content place holder under that. 

    I want to use the menu item to allow the users to navigate from one section of our company site to another (basically webforms within the project.)

    Using the build menu feature, I've created one root item and set the navigate url page to Default.aspx.

    On the web form connected the master page the menu control creates an error that says "the string telerik:telerik:radmenuitem1 contains too many device filters. There can be only one."

    I'm not sure what I'm doing wrong but this happens with the treeview and context menu as well so I'm thinking there must be some kind of reference file I need to put in the project or I'm using the NavigateUrl incorrectly.

    Appreciate the help.
  2. Alice
    Alice avatar
    15 posts
    Member since:
    Jan 2008

    Posted 02 Aug 2008 Link to this post

    You know what's strange is that even though in design view the control has a creating error, when I run the page the menu seems to be working okay so far.
  3. Alice
    Alice avatar
    15 posts
    Member since:
    Jan 2008

    Posted 03 Aug 2008 Link to this post

    Silly me.  This is a one sided conversation so far I know, but I think I fixed the problem, once I downloaded the latest release.  I noticed I didn't have it when I saw that the tab strip was release for AJAX.
Back to Top