This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Detail Section doesn't show

1 Answer 200 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Angelo
Top achievements
Rank 1
Angelo asked on 24 Jul 2017, 11:00 AM

I have two reports, first report (finished) shows the detail Section normally, but second doesn't. I've already changed the path. F ooter and header section are fine, but when I insert some textbox or something else on the detail section, nothing happens. I tried to change the background color to check if the problem were the items, but the background stays blank. Can you help me please? The ReportPreview shows all the items normally

Of course I set detail.Visibile = True

 

Please help me!

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Yana
Telerik team
answered on 27 Jul 2017, 10:30 AM
Hi Angelo,

I am not sure what could be the reason for the detail section not to be shown. In general, the detail section is rendered for each row of the report's DataSource, so the described case is quite strange. The only thing that comes to my mind is to check whether there aren't any data filters applied to the report.

If this doesn't help, I will need the report definition in order to research the case further. You should open a support ticket and attach it there as in the forum only image attachments are allowed.  Please have in mind that only users with an active trial or paid license are eligible to access the support ticketing system. You could take a look at our Support Plans for more details.

Regards,
Yana
Progress Telerik
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Tags
General Discussions
Asked by
Angelo
Top achievements
Rank 1
Answers by
Yana
Telerik team
Share this question
or