This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

DataFormatString does not get applied

2 Answers 20 Views
GridView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Michael
Top achievements
Rank 1
Michael asked on 05 Jun 2012, 02:40 PM
Hello,

we add columns to a rad grid view in code including the DataFormatString. The first time we add the column everything works well, the value is displayed with the correct format.
We can remove a column and later on we add it again with the same DataFormatString, but this time the format string does not get applied, what could that be?
Thanks for help.

Michael

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Dimitrina
Telerik team
answered on 05 Jun 2012, 05:08 PM
Hello Michael,

I have tested the described behaviour but I did not encounter any problem. May I ask you what is the version of RadControls that you use? What is the result when you use the latest binaries? 

All the best,
Didie
the Telerik team

Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

0
Michael
Top achievements
Rank 1
answered on 06 Jun 2012, 07:06 AM
Hello Didie,

I have to add, that we always create a new instance of the GridViewDataColumn. We are using v2011.3.1116.40 at the moment, I have to check, whether we can use a newer version or not.

Thanks, Michael
Tags
GridView
Asked by
Michael
Top achievements
Rank 1
Answers by
Dimitrina
Telerik team
Michael
Top achievements
Rank 1
Share this question
or