This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Checkbox display issues

2 Answers 19 Views
Button
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Daniel
Top achievements
Rank 1
Daniel asked on 02 May 2017, 05:12 AM

Hi, we've just updated from 2017.1.118 to 2017.1.228 and noticed a dramatic change in the way the RadButton control is rendered. Specifically, the checkbox state of the RadButton doesn't seem to display at all except when using the Default skin and even then it doesn't display properly. When trying to use the Silk skin for example, the Chrome console errors with a WebResource.axd 404 error. We've gone through the Web Resources Troubleshooting and haven't been able to resolve the issue. It seems odd as we've updated in the past with no issues. The normal RadButton displays fine.

 

Thanks

Daniel

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Daniel
Top achievements
Rank 1
answered on 02 May 2017, 05:19 AM

Update: Just had a quick look in the Windows Event Viewer:

An error occurred processing a web or script resource request. The requested resource 'pTelerik.Web.UI.Skins|Telerik.Web.UI.Skins.Silk.Common.radFormSprite.png' does not exist or there was a problem loading it.

Not sure if this is of any help but just thought I'd put it out there.

Thanks

Daniel

0
Vessy
Telerik team
answered on 02 May 2017, 11:41 AM
Hi Daniel,

We are aware of this problem and it will be fixed in our up-coming release (scheduled for this week):
http://www.telerik.com/forums/known-issues-and-important-changes#GQBgODtL3EeNY-oLg5qt0g

Please, accept our apologies for the caused inconveniences.

Regards,
Vessy
Telerik by Progress
Try our brand new, jQuery-free Angular 2 components built from ground-up which deliver the business app essential building blocks - a grid component, data visualization (charts) and form elements.
Tags
Button
Asked by
Daniel
Top achievements
Rank 1
Answers by
Daniel
Top achievements
Rank 1
Vessy
Telerik team
Share this question
or