Chart Report Won't Generate

4 posts, 0 answers
  1. akin
    akin avatar
    6 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 12 May 2015 Link to this post

    I have created a Pie Chart in Report Designer, which has come out as expected. But when I try to preview the chart it doesn't get past the 'generating report' load
  2. Nasko
    Admin
    Nasko avatar
    1045 posts

    Posted 13 May 2015 Link to this post

    Hello akin,

    Check if the Report.DataSource property is set for the report containing the Pie Chart. If it is, set it to none and then try to preview the report again.

    Regards,
    Nasko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. akin
    akin avatar
    6 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 14 May 2015 in reply to Nasko Link to this post

    Hi Nasko, thanks for your reply.

    Setting the DataSource to none does work but that means I can't set a date filter through report parameters. Is there any workaround to this? Thanks

  4. Nasko
    Admin
    Nasko avatar
    1045 posts

    Posted 18 May 2015 Link to this post

    Hello akin,

    You can configure the filtering for the Graph item which has a data source assigned to it.
    For more information, please check the Filtering DataHow to: Add filtering to Graph itemData Items and Report Parameters help articles.

    Regards,
    Nasko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top