This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

AREA target being stripped

1 Answer 41 Views
WebParts for SharePoint
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Ryan
Top achievements
Rank 1
Ryan asked on 24 Sep 2008, 08:57 PM
When I use the image map tool to create a map and set an area with a url and target it is not saving correctly for me.

The editor (or moss) is not saving the TARGET attribute to the content field.  If I look at the html source before I save the page I see:
<area shape="rect" coords="0,0,27,22" href="http://www.google.com/" target="_blank" />

However, after I save/check-in the page this is what gets rendered:
<area shape="rect" coords="0,0,27,22" href="http://www.google.com/" />

Also, if I look at the source of the field after saving I can see that the target has been removed.

If anyone can make suggestions on what I should try to do to find out why this is happening it would be greatly appreciated.

Thanks,
D

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
George
Telerik team
answered on 25 Sep 2008, 12:26 PM
Hi Ryan,

We are aware of this problem, but unfortunately we cannot no much about it, because it is not controlled by the editor itself, but by Sharepoint - the target attribute is stripped, by the MOSS's built in filters.

Sincerely,
George
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Tags
WebParts for SharePoint
Asked by
Ryan
Top achievements
Rank 1
Answers by
George
Telerik team
Share this question
or