This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Themebuilder bookmarklet is empty

2 Answers 41 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Jaap
Top achievements
Rank 2
Jaap asked on 19 Nov 2012, 09:21 AM
Hello,

When I start the Themebuilder bookmarklet on my own page, there appears no content in the Themebuilder. Any idea what the problem can be?
My page is using Kendo UI and Dataviz. IE10 and Chrome show the same problem.

Regards, Jaap

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Petur Subev
Telerik team
answered on 22 Nov 2012, 08:54 AM
Hello Jaap,

We are not aware of such issues. Basically the themebuilder initialization script is loaded from our site and then it is initialized into your page.
Could you please check if there are any JavaScript errors in the console or any failed requests in the network tab when you run the bookmarklet ?

Kind regards,
Petur Subev
the Telerik team
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
0
Jaap
Top achievements
Rank 2
answered on 22 Nov 2012, 09:08 AM
As I wrote it occurred in multiple browsers. Even restarting the browser didn't help.
I also noticed at some moment that it was not empty, but that the Get CSS and Get LESS buttons didn't work.
But now it appeared that after a pc restart, the problem is vanished.
So no idea what the problem was, but for the time being, it works.

Regards, Jaap
Tags
General Discussions
Asked by
Jaap
Top achievements
Rank 2
Answers by
Petur Subev
Telerik team
Jaap
Top achievements
Rank 2
Share this question
or