This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Switch show abnormal by bind

8 Answers 70 Views
Switch (Mobile)
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Max
Top achievements
Rank 1
Max asked on 29 Aug 2012, 02:20 AM
Hi,
I test a sample in it as follows 
http://jsfiddle.net/7WVqL/106/ 
When kendo bind model , switch show abnormal 

Thanks
Max 

8 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Petyo
Telerik team
answered on 29 Aug 2012, 11:38 AM
Hi,

I failed to reproduce the problem on the provided fiddle. On a side note, the recommended way to use mvvm with Kendo UI Mobile is through the data-model view attribute.

Kind regards,
Petyo
the Telerik team
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
0
Max
Top achievements
Rank 1
answered on 30 Aug 2012, 01:42 AM
Thanks Petyo,I try bind in mvvm data-init,it can solve.

Max
0
Chris
Top achievements
Rank 1
answered on 20 Sep 2012, 08:13 PM
I am not sure if it is the same issue Max was running into, but the jsFiddle he linked is not working right here either.

I've attached a video of what it's doing here - note that the first and last toggles look "different" than the others. I'm not sure what's different about them.

This also seems to happen when no data binding is involved, but much less frequently (like, one in fifty times as opposed to one in ten).

This was recorded in the stable release of Chrome (21), but we also get the problem in Canary builds (24).

Any idea what's happening?
0
Petyo
Telerik team
answered on 21 Sep 2012, 06:31 AM
Hello Christian,

I am not sure what happens there. Looks like a rendering glitch. I did around 20-30 clicks on our online demos in Google Chrome, and could not reproduce that. Can you try there?

Do you experience the same problem on the mobile device or in desktop Safari? 

Kind regards,
Petyo
the Telerik team
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
0
Chris
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Sep 2012, 01:54 PM
I can at least confirm that I cannot reproduce it on the demo page.
0
John
Top achievements
Rank 1
answered on 19 Oct 2012, 03:23 PM
I am having the same issue in ie.

I guess this is an example of where the toolset does not work in ie.

If there is an expert out there that can create an internet explorer hack, I would really really appreciate it.
0
Iliana Nikolova
Telerik team
answered on 22 Oct 2012, 12:48 PM
Hello John,

I am afraid Kendo UI Mobile does not support Internet Explorer (any version of it). It is fully supported only in WebKit based browsers (such as Google Chrome) and partially supported in Firefox. 

All the best,
Iliana Nikolova
the Telerik team
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
0
John Bowyer
Top achievements
Rank 1
answered on 26 Oct 2012, 06:52 PM
It seems like there are workarounds to these no answers.  In a "breadth" app we need to support browsers like ie.

This is probably not supported but I have hacked the CSS a bit and it seems to work.

You can see a live demo at
http://www.veterinaryclipboard.com

There are some glitches with a minor line on first display.  If anyone can help push this hack a bit further, I appreciate the help.  I also had similar hack for the settings button for ie.  Other hacks for slider etc.
Tags
Switch (Mobile)
Asked by
Max
Top achievements
Rank 1
Answers by
Petyo
Telerik team
Max
Top achievements
Rank 1
Chris
Top achievements
Rank 1
John
Top achievements
Rank 1
Iliana Nikolova
Telerik team
John Bowyer
Top achievements
Rank 1
Share this question
or