strange behaviour nuget packages

4 posts, 0 answers
  1. JIG
    JIG avatar
    79 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 23 May 2019 Link to this post

    I switched my solution from using references to the binaries i have localy to nuget packages.

    But by doing this i get a strange behaviour in the controls UI. Suddenly all controls get different theming than they had before the nuget packages.

     

    How do i fix this so they are again showing as it was before?

  2. JIG
    JIG avatar
    79 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 23 May 2019 in reply to JIG Link to this post

    it seems that it's related to the version number of the nuget package. In version 2018.1.220 The default style for the RadImageEditorUI is Office Black or something simular but in version 2019.2.510 it is set to Windows8_Touch.

     

    Is this a bug or on purpose because setting the theme with the stylemanager doesn't change a thing about the layout

  3. Dinko
    Admin
    Dinko avatar
    1128 posts

    Posted 27 May 2019 Link to this post

    Hi Jimmy,

    Thank you for the provided information.

    I have followed the steps but wasn't able to reproduce this behavior on my side. Can you specify what was the referenced assemblies before switching to NuGet packages: XAML or NoXAML? Also, did the referenced packages targets XAML or NoXaml version of UI for WPF.  Can you try to remove all the NuGet packages and install them again?

    Regards,
    Dinko
    Progress Telerik
    Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
  4. JIG
    JIG avatar
    79 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 28 May 2019 in reply to Dinko Link to this post

    I removed the (newest) packages on my harddrive so only the used ones are on.

    After i updated the UI is still ok, no idea how this happend but it seems to be fixed now

Back to Top