This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Reports Stopped Working When dev project was moved to new pc

1 Answer 10 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Malcolm
Top achievements
Rank 1
Malcolm asked on 04 Nov 2013, 08:17 PM
Hello All. I have a problem I am not sure how to fix. I developed a bunch of reports using Q3 2011 and my boss took it upon himself to move my development projects to a new pc and reformatted the old one. The problem I face now is that none of my reports will open and I can not find the original install for Q3 2011 to reinstall in hopes of fixing the issue.

I get several errors telling me that a slew of parameters with name 'xxx' already exist, where 'xxx' is the name of one of my parameters. How can I fix this issue??

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Stef
Telerik team
answered on 07 Nov 2013, 12:15 PM
Hi Malcolm,

If you do not want to upgrade your projects, you need to download the version used to create the reports. Contact your purchase person to get details about the account having access to the development(not trial) version of the product.

If you prefer to upgrade, run the Upgrade Wizard and if needed delete the reports' resx files - they will be recreated once you open the report designer and make small change.

If you need further help, please provide us with more details about the currently used Telerik Reporting version, the exception stack trace and the result from running the Upgrade Wizard.

Regards,
Stef
Telerik

New HTML5/JS REPORT VIEWER with MOBILE AND TOUCH SUPPORT available in Telerik Reporting Q3 2013! Get the new Reporting version from your account or download a trial.

Tags
General Discussions
Asked by
Malcolm
Top achievements
Rank 1
Answers by
Stef
Telerik team
Share this question
or