This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Report Style Problem in Q3
5 Answers 49 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Burcu
Top achievements
Rank 1
Burcu asked on 29 Dec 2010, 10:44 AM
Hi,

I used telerik report Telerik_Reporting_Q2_2010_v4_1_10_921 version for developing my report pages. I develeloped reports with using Telerik report wizard and I used Civic style in my reports. When I upgrade my telerik reports to Q3, some problems in telerik report wizard were seen. I choose Civic style but when I clicked the finish button, reports look like they do not have any style. I am sending the screenshot of the report in the attachment.  What is the problem? 

Thanks  

5 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Steve
Telerik team
answered on 29 Dec 2010, 12:08 PM
Hello Burcu,

Please upgrade to the Q3 SP1 release where this problem has been addressed.

Regards,
Steve
the Telerik team
Get started with Telerik Reporting with numerous videos and detailed documentation.
0
Rodro
Top achievements
Rank 2
answered on 09 Oct 2012, 09:45 AM
Hi,

it looks like this problem is back again.
We recently upgraded to 6.1.12.820 (also tried latest internal build 823) and suddenly any stylename applied to the report is partially ignored.

Fonts are ok, colors are not applied and borders are not visible.

If you manually change style properties then it works, it just ignores any stylename.

Any idea?

Thanks.

-Rodrigo-
0
Chavdar
Telerik team
answered on 12 Oct 2012, 08:21 AM
Hello,

We have tried to reproduce the issue with both versions of Telerik Reporting but without any success. Please, open a support ticket and send us the report definition so that we can review it locally and try to find the problem.

Greetings,
Chavdar
the Telerik team

HAPPY WITH TELERIK REPORTING? Do you feel that it is fantastic? Or easy to use? Or better than Crystal Reports? Tell the world, and help fellow developers! Write a short review about Telerik Reporting and Telerik Report Designer in Visual Studio Gallery today!

0
Darryl
Top achievements
Rank 1
answered on 30 Nov 2012, 11:41 AM
I have the same problem in Reporting Q3 2012.

I select a style for my crosstab but when I run the report it has no style applied.
0
Steve
Telerik team
answered on 03 Dec 2012, 09:31 AM
Hi Darryl,

We have found a problem with the built-in style presets of the Table/CrossTab wizards and have fixed this in the latest internal build. Please download it from your account and upgrade to resolve it. If the problem you have encountered is different, please elaborate.

Kind regards,
Steve
the Telerik team

HAPPY WITH TELERIK REPORTING? Do you feel that it is fantastic? Or easy to use? Or better than Crystal Reports? Tell the world, and help fellow developers! Write a short review about Telerik Reporting and Telerik Report Designer in Visual Studio Gallery today!

Asked by
Burcu
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
Rodro
Top achievements
Rank 2
Chavdar
Telerik team
Darryl
Top achievements
Rank 1
Share this question
or