This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Report Designer. Can't connect to server.

1 Answer 94 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Dale
Top achievements
Rank 1
Dale asked on 29 May 2018, 07:26 AM
  Trialing out Telerik Report Server   .    When trying to add a 'NEW REPORT' ,   I enter the correct server URL (http://{server}:83/) and local account set up in 'User Management',  but it keeps coming up with 'Error while logging to server.  Please check the server URI and credentials'

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Todor
Telerik team
answered on 31 May 2018, 01:42 PM
Hello Dale,

I assume that the issue occurs while adding new report in the Standalone designer.
The error indicates that there is no connection to the Report Server, or user credentials are not correct.

Check if the Report Server is started in the IIS.
Use Fiddler to check the exact requests to/responses from the Report Server for hints on what might have went wrong.

If the problem persists I suggest to open a support ticket and send us the SAZ file generated by Fiddler while experiencing the issue.

Regards,
Todor
Progress Telerik
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Tags
General Discussions
Asked by
Dale
Top achievements
Rank 1
Answers by
Todor
Telerik team
Share this question
or