This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Reoports don't render in IE10 but they do in Chrome

5 Answers 67 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Mark
Top achievements
Rank 1
Mark asked on 14 Feb 2013, 11:33 AM
Hi I am just testing out the ASP.net Reportviewer on IE10 (in SharePoint 2013). The report never completes (we can see the spinning animation for ever). Is this supported ? 

Our version of the reports is 6.2.12.1017

5 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Steve
Telerik team
answered on 15 Feb 2013, 10:29 AM
Hi Mark,

We suspect the problem you've hit is the same one discussed in the following forum thread. Please review the suggested solution which worked for the user and let us know whether further help is needed.

Regards,
Steve
the Telerik team

HAPPY WITH REPORTING? Do you feel that it is fantastic? Or easy to use? Or better than Crystal Reports? Tell the world, and help fellow developers! Write a short review about Telerik Reporting and Telerik Report Designer in Visual Studio Gallery today!

0
Eric Krauska
Top achievements
Rank 1
answered on 26 Feb 2013, 06:56 PM
I am having the same issue, and the linked thread/suggestion is not applicable for me - I do not have the nosniff header.  I experience this on my Win8 development environment (using the asp.net dev server) as well as on a Win2008 IIS Server.  The site works fine in IE9, Chrome and Firefox, but IE10 in Win8 never displays.
0
Petio Petkov
Telerik team
answered on 01 Mar 2013, 03:11 PM
Hi Eric,

We haven't been reported with such a problem up until now and we'll need some guidance in order to track down the issue.
Please, first try to open our online examples with IE10. In case that you're not able to see them correctly disable all IE plugins and try again.
If our online examples work correctly on your side in IE10, please open a support ticket and send us a report definition(running project will be best), which could be used to reproduce the problem locally.
Any additional information you find relevant will be appreciated (for e.g. screenshots of the report in IE10, machine configuration, .NET version used, VS version etc.).

All the best,
Petio Petkov
the Telerik team

See what's new in Telerik Reporting Q1 2013. Register for the March 4 webinar to witness the impressive new visualizations in Telerik Reporting. Just for fun, 10 webinar attendees will be randomly selected to win a Telerik T-shirt and a $50 Gift Certificate to ThinkGeek. Register now! Seats are limited!

0
Mark
Top achievements
Rank 1
answered on 01 Mar 2013, 06:25 PM
I did hit the nosniff header issue and managed to get around it with an httpmodule. Read about it in my blog post titled : The IE10 nosniff issue in SharePoint 2013.

Please let me know when this is fixed so I can remove my workaround.
0
Petio Petkov
Telerik team
answered on 06 Mar 2013, 03:02 PM
Hi Mark,

The "nosniff" issue is already fixed. You can download the Telerik Reporting latest version and everything should be fine.

All the best,
Petio Petkov
the Telerik team

See what's new in Telerik Reporting Q1 2013. Register for the March 4 webinar to witness the impressive new visualizations in Telerik Reporting. Just for fun, 10 webinar attendees will be randomly selected to win a Telerik T-shirt and a $50 Gift Certificate to ThinkGeek. Register now! Seats are limited!

Tags
General Discussions
Asked by
Mark
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
Eric Krauska
Top achievements
Rank 1
Petio Petkov
Telerik team
Mark
Top achievements
Rank 1
Share this question
or