REG : Issue in Embedding Custom Fonts to Reports.

4 posts, 0 answers
  1. Sasikumar
    Sasikumar avatar
    3 posts
    Member since:
    Jun 2019

    Posted 04 Jun Link to this post

    Hello Guys, 

    I've used this font Eczar (Marathi) in one of my reports. When I preview the report, the fonts are displayed well as designed. But when I export the same to PDF the fonts won't show up.

  2. Sasikumar
    Sasikumar avatar
    3 posts
    Member since:
    Jun 2019

    Posted 05 Jun in reply to Sasikumar Link to this post

    Guys, Need some help here. Anyone please?
  3. Sasikumar
    Sasikumar avatar
    3 posts
    Member since:
    Jun 2019

    Posted 06 Jun in reply to Sasikumar Link to this post

    Is this problem caused by the font I used or does it have something do with the report configuration?
  4. Todor
    Admin
    Todor avatar
    356 posts

    Posted 07 Jun Link to this post

    Hi Sasikumar,

    You may check the Characters not appearing correctly in PDF files KB article for instructions on tackling the problem.
    It may be necessary to set the FontEmbedding of the PDF Device Information Settings to Full if the Eczar font is not available server-side.
    The privateFonts Element article may also be useful.

    Regards,
    Todor
    Progress Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top