This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Problems with displaying ToggleButtons in PanelBar

1 Answer 22 Views
Panelbar (obsolete as of Q2 2010)
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
This question is locked. New answers and comments are not allowed.
Peter Luth
Top achievements
Rank 1
Peter Luth asked on 19 Mar 2008, 12:55 PM
Hello,

I am using PanelBar with ToggleButtons added using "Edit Items". This is working correctly, however when the application first starts up, the togglebuttons are wrongly styled, and the user needs to select a different group element and back again before the togglebuttons are styled like they should. The problem also occurs in the designer.

When I say "wrongly styled", I mean the togglebuttons do not have the toggle to the left, but rather just the text.

Since I cannot add images here I hope my description can be enough.

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Nikolay
Telerik team
answered on 21 Mar 2008, 12:20 PM
Hello Martin Bo,

Please open a new support ticket and send a sample project that demonstrates the wrong behavior. You could also attach your images in the ticket. This will allow me to further address any potential issue.

If you have additional questions, do not hesitate to contact me.

Regards,
Nikolay
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Tags
Panelbar (obsolete as of Q2 2010)
Asked by
Peter Luth
Top achievements
Rank 1
Answers by
Nikolay
Telerik team
Share this question
or