This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Problemas con Telerik Report Q3

5 Answers 83 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Cesar Jimenez
Top achievements
Rank 1
Cesar Jimenez asked on 22 Feb 2010, 08:25 PM
Problema de desfazamiento del reporte cuando mandas a Imprimir con Windows 7 a 64 Bits
como lo podrĂ­a corregir me imprime las barras de scroll del report Viewer

5 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Steve
Telerik team
answered on 23 Feb 2010, 10:05 AM
Hi Cesar,

Please note that only English language is used for our support communication. I've used google translate to understand what you're trying to do now, but please use english for future posts.
As for your inquiry, the question is pretty blur - can you clarify what offset you're referring to? Printing is platform independent process and the OS version does not make a difference. The importance is the printer you're using, the driver for the printer and the PageSettings you have specified in the report.
Scrollbars of the viewer are not taken into account, it is only the document that is being printer. Which brings me to the conclusion that you probably do not have Acrobat Reader installed, which is used by the web viewer. If you do not have it, then we would use the browser default printing capability which can only print the current data on screen.

Kind regards,
Steve
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
0
Edgar F
Top achievements
Rank 2
answered on 27 Oct 2016, 02:58 PM

When i want to show a telerik report in my application, i get the follow error in the report. 

"An error has ocurred while processing Table 'table1'
The assembly xxx is not permitted to be used by an ObjectDataSource component. Please include it in an AssemblyReferences element in the Telerik.Reporting configurarion section of your applicacion configuration file.

i included a configuration file, with my string connections and i seen the follow article :
http://www.telerik.com/forums/the-assembly-xxx-is-not-permitted-to-be-used-in-an-objectdatasource
http://www.telerik.com/support/kb/reporting/details/telerik-reporting-r3-2016---upgrade-issues-with-objectdatasource-component


but, i don't to solve this problem.

 

Help me please !!!!

0
Stef
Telerik team
answered on 27 Oct 2016, 04:00 PM
Hello Edgar,

Please re-run the ObjectDataSource Wizard to add the required settings in the config file of the report's project. Then copy the new settings in the config file of the project where reports are processed or displayed in a viewer.

Regards,
Stef
Telerik by Progress
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
0
Edgar F
Top achievements
Rank 2
answered on 27 Oct 2016, 06:06 PM

Hey Stef

thanks for helping me =),

i have used your solution, and my aplication has worked.

0
Gabriel
Top achievements
Rank 1
answered on 17 May 2018, 10:20 PM
hello edgar, how did you solve that problem, you can send me capture of the files that you configured.
Tags
General Discussions
Asked by
Cesar Jimenez
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
Edgar F
Top achievements
Rank 2
Stef
Telerik team
Gabriel
Top achievements
Rank 1
Share this question
or