This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Print Preview Issue

1 Answer 68 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Oommen Koshy
Top achievements
Rank 1
Oommen Koshy asked on 30 Apr 2010, 06:09 PM

Hello,

            I am facing an issue in Telerik Reporting. Let me describe my site’s configuration – 3 webservers in Load balancing (Windows 2008 R2) and a Server for MSSQL. There are more than 15 pages where we use telerik reporting. When I try to print a report from my website using webserver 1 it previews a blank page but the report generates without any issues .(I am printing by clicking on the print ICON in Report Tab) ,
however rest of the servers are printing good. As this is a production issue I kindly request you to respond me ASAP.

Attached ScreenShot for your reference.

Kindly Let me know if there are any additional information required.

Regards,
Karthik B

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Peter
Telerik team
answered on 05 May 2010, 01:43 PM
Hi Oommen Koshy,

We have already answered your colleagues' support thread. Here is the answer for the forum readers:

Try to export the report to PDF format and check whether the first page is still blank. It is possible that there is some kind of a problem with the design or the processing of this particular report. If you cannot find the problem, please send us the report definition so that we can investigate it locally and try to find the cause at our side.

If you need additional assistance/directions it would be best to continue in the support system.

Regards,
Peter
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Tags
General Discussions
Asked by
Oommen Koshy
Top achievements
Rank 1
Answers by
Peter
Telerik team
Share this question
or