This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

PDF export failed!

16 Answers 128 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
Maxim Tairov asked on 07 Sep 2009, 11:12 AM

Hello Telerik,

I  have some strange problem with lates version of Telerik.Reporting. 

My application generates bar code - reports, but when I try to make export to PDF format I see '#ERROR# Parameter is not valid' instead of bar code. This strange beheviour I see in all pages instead of first page (on first page - everything ok!). I have tested your demo example (Product Tags) on my environment, result: the same errors in pdf document. 

I can publish PDF examples with Error message. 

16 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Steve
Telerik team
answered on 07 Sep 2009, 03:32 PM
Hello Maxim,

This is a very strange error and if you're able to reproduce it even in our VS examples with the BarCode report, then something went totally wrong as that example works fine (see online demo). Moreover there are no parameters in this report and all barcode values are hard-coded, so theoretically nothing can go wrong with this "template" report. Please try re-installing Telerik Reporting and see if that makes a difference. You can also install it on another machine to exclude the possibility of this being a local problem. In such case, check if it happens on both VS2005/VS2008.

Best wishes,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
answered on 08 Sep 2009, 09:54 AM
1. I have made test on 2 different PC - result the same - Errors start with 2 pages in PDF. I mean I have installed Telerik.Reporting on two different PC and have saw an error in PDF.
2. No problem with other export formats.
3. No problems with previous version of Telerik.Reporting.
4. Will create a BARcode report example in VS2005....
0
Steve
Telerik team
answered on 08 Sep 2009, 01:00 PM
Hi Maxim,

Thank you for the clarification. We were able to reproduce the problem on our end, logged the issue in our bug tracking system and would investigate what is causing the error. We would get back to your once we have more info/workaround or if there is no such available, would do our best to address it for the Q3 release scheduled for the beginning of November.

Please excuse us for the inconvenience.

Sincerely yours,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
answered on 08 Sep 2009, 03:48 PM

Hello Steve,

Thanks a lot for responce... Will wait any news about this problem. 

P.S. Have tried to execute demo examples in VS2005 - same result.

Regards,

Max 

0
Jason
Top achievements
Rank 1
answered on 19 Sep 2009, 09:30 PM
Was a fixed ever found for this ?
0
Chavdar
Telerik team
answered on 21 Sep 2009, 09:56 AM
Hi Hector,

We are still working on this issue. Hopefully it will be fixed for the Q3 release in the beginning of November.

Greetings,
Chavdar
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Pierre Namroud
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Sep 2009, 02:58 PM
Hello Steve,

I have the same problem as Maxim.

It prints one the first page and it generates the error on the page pages: #Error# Parameter is not valid.

Meanwhile do you any work around ?

Thank you.

Pierre
0
Steve
Telerik team
answered on 22 Sep 2009, 02:11 PM
Hi guys,

As my colleague said, the issue would be fixed for the Q3 release. The only "kind of workaround" we can think of for the time being is to use the Q2 release.

Please excuse us for the temporary inconvenience.

Kind regards,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Tobias
Top achievements
Rank 1
answered on 28 Sep 2009, 12:18 PM
Hi,

just adding myself as a guy with the same problem.

Best Regards
Daniel
0
Roger Abderhalden
Top achievements
Rank 1
answered on 14 Oct 2009, 03:50 PM
Hello

Do you know anything about the release date of Q3? For a customer we have to export several reports to PDF which includes EAN13 codes. If we cannot implement this feature until start of november we have to switch to another solution (Infragistics or others). But that's not what we really want. Or is there a workaround?

Kind regards
Roger
0
Steve
Telerik team
answered on 14 Oct 2009, 04:13 PM
Hi Roger,

The Q3 is scheduled for the beginning of November and the fix would be present in it, so we guess that this is ok with your release. Nevertheless you do not have to change the reporting product to another one as downgrading to Q2 (v.3.1.9.701) is also an option.

Kind regards,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
answered on 27 Nov 2009, 09:42 AM
Well, new release is ready but my License has been expired .... I can't use version which I downloaded in valid licence term. Should I pay again, or I can get new Reporting release without additional payments?
0
Steve
Telerik team
answered on 27 Nov 2009, 10:13 AM
Hello Maxim,

This issue is not present in the Q2 (v.3.1.9.701) version, so you can use that build for your project or do you want to use the Q2 SP1 due to other fixes/features we have introduced?

All the best,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
answered on 27 Nov 2009, 11:12 AM

Downgrading is not good for me. As I remember  I had some problems with version (3.1.9.701) in my project. I spend my time to migrate to version 3.1.9.807 - found a bug - and I should spend time again to make migration on previous version. Think it is not good idea (for me). I hoped that will be possible to use my existing (3.1.9.807) version with a service pack... Your solution is to fix bug in new release only. But during my waiting license expired.

Please answer:

1. Did you fix the bug in Q3 version?

2. Is there SP for version 3.1.9.807 where the bug is fixed?

0
Steve
Telerik team
answered on 27 Nov 2009, 11:31 AM
Hi Maxim,

I've sent you an email with instructions how to obtain the Q3 version. Please note that upgrading/downgrading is a breeze with our Upgrade Wizard, which takes care of the whole process. Once you run it, rebuilt your project and you should be all set.

Regards,
Steve
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
answered on 27 Nov 2009, 11:34 AM
Thanks a loooot!!!!
Tags
General Discussions
Asked by
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
Maxim Tairov
Top achievements
Rank 1
Jason
Top achievements
Rank 1
Chavdar
Telerik team
Pierre Namroud
Top achievements
Rank 1
Tobias
Top achievements
Rank 1
Roger Abderhalden
Top achievements
Rank 1
Share this question
or