This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

No loading Panel in web report viewer

3 Answers 39 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Farouk
Top achievements
Rank 1
Farouk asked on 03 Nov 2010, 05:09 PM
hi there,

at the moment we use an older version of the Telerik.Reporting dll (and Telerik.ReportViewer.WebForms) - version: 3.1.9.701

we plan to update the reporting part on our web-application to the newest version. we also use the Telerik.Web.UI product for the asp-frontend.
so i installed the version 4.1.10.921 (Q2 2010 SP1) and tested it with our environment...

the first big difference is, that i miss the loading panel, when the preview button is clicked.. i don't find a property to activate/show this loading panel.. the data will eventually appear, so there is only problem with the missing loading panel..

so is there maybe a link between the reporting and the web assemblies, cause this is the same old version from the last year and we don't wanna change it now..
or is there something to change in the web.config.. or something else??

thx and greets..
basti

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Peter
Telerik team
answered on 04 Nov 2010, 02:00 PM
Hello Basti,

This is a known issue that slipped into the Q2 SP1 release. We would do our best to address it for subsequent version. Unfortunately we cannot offer a workaround for the time being unless downgrading to the Q2 version is applicable for your application.

Sorry for the temporary inconvenience.

Sincerely yours,
Peter
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
uros vovk
Top achievements
Rank 1
answered on 04 Jan 2011, 04:42 PM
Is this fixed? Because on your demo site loading panel (Generating report) only works properly on Employee Sales Summary.
0
Peter
Telerik team
answered on 05 Jan 2011, 04:56 PM
Hi Basti,

This issue is fixed. Check out the demos that came with your installation of Telerik Reporting. About the online demos, the missing panel behavior is caused by the container page styles and we would look into that.

Greetings,
Peter
the Telerik team
Get started with Telerik Reporting with numerous videos and detailed documentation.
Tags
General Discussions
Asked by
Farouk
Top achievements
Rank 1
Answers by
Peter
Telerik team
uros vovk
Top achievements
Rank 1
Share this question
or