Move Website to New Server

2 posts, 0 answers
  1. Greg
    Greg avatar
    1 posts
    Member since:
    Feb 2020

    Posted 12 Feb Link to this post

    I have a website that I need to move from a Windows 2008 server to a Windows 2019 server.  I have moved the website to the new server without issues, however the pages that have Telerik Reporting on these are not working.  It will not run a report and just gives an error.

    I have never seen Telerik before and this is from an existing IT director, but I am wondering if I have to do anything on the new server in order to get the reports to work on my new web server.

    Any assistance would be greatly appreciated.
  2. Neli
    Admin
    Neli avatar
    252 posts

    Posted 17 Feb Link to this post

    Hello Greg,

    Can you send us screenshots of the error message? It will be also helpful if you can send us the log files created after attaching Trace listener and enabling Fiddler. Can you also send me a picture of the added assemblies related to Telerik Reporting?

    You may want to check our First Steps articles:

    Creating the Demo report

    Setting the page header

    Populating the table with data

    Creating the graph

    Setting the page footer

    Integrating the report in Visual Studio Application

    Parameterizing the graph

    Adding the column graph

    Regards,
    Neli
    Progress Telerik

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top