This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Missing template in Chinese version of Visual Studio 2010

2 Answers 32 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
wg
Top achievements
Rank 1
wg asked on 20 Oct 2010, 09:53 AM
Hi,

I am using Chinese version of Visual Studio 2010. After installed Telerik_Reporting_Q2_2010_v4_1_10_921, We could not find "Telerik Report Q2 2010 in Installed Template. It's OK on English version of Visual Studio 2010.

Please advise.

Many thanks,
Bill


2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Steve
Telerik team
answered on 20 Oct 2010, 04:57 PM
Hello Bill,

What you should do is close all Visual Studio instances and copy the Telerik Reporting template from:

C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\IDE\ItemTemplates\VisualBasic\Reporting\1033

to:

C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\IDE\ItemTemplates\VisualBasic\Reporting

i.e. copy the template one directory up. Then open Visual Studio Command Prompt as Administrator and run devenv.exe /InstallVSTemplates.

These steps should eliminate the problem. We've fixed the issue in our install scripts immediately and there would be no such problem in subsequent versions.

Kind regards,
Steve
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
wg
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Oct 2010, 03:36 AM
Hi Steve,

It is working! Thank you very much!

Regards,
Bill

Tags
General Discussions
Asked by
wg
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Telerik team
wg
Top achievements
Rank 1
Share this question
or