Loading spinner doesn't go away

2 posts, 0 answers
  1. Mike
    Mike avatar
    13 posts
    Member since:
    Apr 2016

    Posted 04 Jan 2018 Link to this post

    I updated to the latest version of kendo ui in my project (I cannot provide examples of code).  I noticed that the little spinner "span.k-icon.k-i-loading" is staying visible since the latest update.  I'm not sure if there is an issue with a css file or something else.

     

     

  2. Dimitar
    Admin
    Dimitar avatar
    712 posts

    Posted 08 Jan 2018 Link to this post

    Hello Mike,

    I will need additional information in order to pin-down the exact cause of the issue. Therefore, I would like to ask you to review the following Dojo example, where you can find a working MultiSelect implementation, where the data is being fetched from a remote service. Please review the example and modify it, so that the described issue is reproduced and send it back to us for a review. 

    Also, please verify that the data returned from the service is in the proper format (JSON) and that there are no JavaScript errors in the browser console. In addition to this, checkout the Troubleshooting Documentation Article, where you can find a list of the most commonly observed errors and possible solutions, which might be applied to resolve them.

    Alternatively, you can also open a separate support ticket, where you can provide a code sample, which we will be able to troubleshoot locally and advise you further with suggestions on how to resolve the issue.

    Regards,
    Dimitar
    Progress Telerik
    Try our brand new, jQuery-free Angular components built from ground-up which deliver the business app essential building blocks - a grid component, data visualization (charts) and form elements.
Back to Top