Issue in adding reportviewer in page and run

2 posts, 0 answers
  1. tel
    tel avatar
    1 posts
    Member since:
    Jun 2019

    Posted 04 Jun Link to this post

    Hi,

     

    I am facing a issue in integration report in my application.

    How to create the report in telerik.

    I have tried to add the reportviewer on page and bind the reportsource with trdp file(designer) but

    after run page show blank.

    Please help me to resolve this issue.

     

    Thanks,

    Dipendra

     

  2. Neli
    Admin
    Neli avatar
    100 posts

    Posted 07 Jun Link to this post

    Hi Dipendra,

    You can take a look at our demos which can be found at C:\Program Files (x86)\Progress\Telerik Reporting[Version]\Examples\CSharp and compare your project with them.
    From the given information, I cannot define what is in the root of the problem. Are there any errors in the browser console?
    You may use Fiddler to look at the request to the REST Service and see whether any of them fails and why.
    You may also open a support ticket and give us more details about the issue. For example, you may attach the project so that we can take a look at it and come up with particular suggestions.

    Regards,
    Neli
    Progress Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top