Image and documents not loading on Telerik RadEditor (Intermittent)

2 posts, 0 answers
  1. Jigar
    Jigar avatar
    2 posts
    Member since:
    May 2017

    Posted 29 Aug 2018 Link to this post

    We are using Telerik Rad-editor (Version: 2017.2.503.40) in our application. The Rad-editor control which we use looks like the sample you provided in "Save in database" link.
    We are facing 1 issue while uploading image through Image Manager control. If we upload an image then we face 1 console error. Below is the description for the error.
    ScriptResource.axd?d=WumqVucm-BTOpradDSIl6FwWq2Nf8yJ7sqq9-igzn7fhpcm7LMUuXAF__xzJt_PP7G8atwaBX_21lH9wtho_Q-JsnyL97IPmZiErbgIsKQvtmeYlHiL_GqtD3HsMVT9KS6u1-fBfjgRuY07t3m9OjNcjVdzCqYRpX7UHxymyD6WPAuy90&t=ffffffffad4b7194:5 Uncaught Error: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 500
    Can you please provide us the solution/your suggestions please?

    Thanks in advance.

  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    14324 posts

    Posted 31 Aug 2018 Link to this post

    Hello,

    Can you provide more information about your setup? Have you customized by any chance the Image Manager dialog, for example by:

    Can you please also confirm that the upload directory has read/write and delete rights and the files in it are not readonly as explained in this article: An error like "... because the application did not have enough permissions..." occurs only in a production environment. How to debug the issue?

    Please also check whether you have set the Mandatory Additions to the web.config.


    Best regards,
    Rumen
    Progress Telerik
    Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Back to Top