This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

I cannot display the controls in design mode

1 Answer 192 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Javier
Top achievements
Rank 1
Javier asked on 03 Feb 2020, 09:58 PM
Hi guys!
I´m experiment problems to visualization of controls in my WPF project. Actually I'm working with Visual Studio 2017, but only appear a black screen.
I Attach a picture

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Vladimir Stoyanov
Telerik team
answered on 06 Feb 2020, 03:39 PM

Hello Javier,

Thank you for the provided picture. 

If the controls are displayed as intended when running the application, it is possible that Visual Studio has cached an older version of the dlls. You can try removing the Telerik references and readding them while making sure that all references point to the same directory, are of the same version and are either Xaml or NoXaml. Then you can delete the bin and obj folders and perform a clean and rebuild on the solution. 

If the above suggestion proves unhelpful, you can share a sample project demonstrating the scenario in a new support ticket (since project files cannot be attached to forum posts). This will allow us to investigate and further assist you. 

Regards,
Vladimir Stoyanov
Progress Telerik

Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Tags
General Discussions
Asked by
Javier
Top achievements
Rank 1
Answers by
Vladimir Stoyanov
Telerik team
Share this question
or