This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Header sometimes missing
1 Answer 19 Views
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Magnus
Top achievements
Rank 1
Magnus asked on 29 Jan 2019, 02:06 PM

When I create new RadPanes and dock them to Left/Right/Top/Bottom the header isn't always set. I've attached a really simple project in which the issue can be reproduced.

1. Press "Add Main"

2. Press "Add Right"

3. Close right pane

4. Press "Add Right" - And the new RadPane has no header.

In our production application the issue is somewhat random, and I cannot see why it (almost always) fails. It almost seems like if a header has been set once on a certain pane, it is never set again on any new pane that is docked left/right.

However, If I make the pane float, the header is set, and docking it again retains the header.

Project: https://drive.google.com/open?id=15-x4u8fqIRcUb5cKUDug-0NnIzmCK58c

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Dinko
Telerik team
answered on 31 Jan 2019, 01:42 PM
Hi Magnus,

I manage to reproduce this behavior on my side. Therefore I have logged it in our Feedback Portal where you can track its progress. I have tested this and calling the OnApplyTemplate() method after the RadPane is added will do the trick. 

In addition, I have updated your Telerik Points for bringing this behavior to our attention.

Regards,
Dinko
Progress Telerik
Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Asked by
Magnus
Top achievements
Rank 1
Answers by
Dinko
Telerik team
Share this question
or