Grid with filter and detailtemplate doesn't show first column header

3 posts, 1 answers
  1. JAN
    JAN avatar
    3 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 29 Apr 2015 Link to this post

    In my project, I use the fluent notation.

    Situation:
    A grid with filterable mode on "row" and with a detailtemplate, bound to a list of objects.

    Problem:
    In the head of the grid, there are 2 rows (column titles + filters). The filter row contains only 1 <th> element, instead of 2. 

    -------------------------------------------
    |                     | [ControleId_Title] |
    -------------------------------------------
    | [ControleId_Filter] |   -->  ???          
    -------------------------------------------
    | [k-hierarchy-cell]  |         11         |
    | [k-hierarchy-cell]  |         12         |
    -------------------------------------------

    In the JS variant of the grid, it works (see http://jsfiddle.net/Sbb5Z/1715/), but in the fluent notation, it doesn't work.
    My attachment contains a standard VS 2013 MVC Solution, with the Kendo scripts added. You just have to download the packages AND paste your Kendo.Mvc.dll in the bin folder of the project.

  2. JAN
    JAN avatar
    3 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 29 Apr 2015 in reply to JAN Link to this post

    The attachment:
  3. Answer
    Alexander Popov
    Admin
    Alexander Popov avatar
    1442 posts

    Posted 01 May 2015 Link to this post

    Hello JAN,

    As I mentioned in the support ticket you opened, this is caused by an issue on our side that we will address as soon as possible.

    Regards,
    Alexander Popov
    Telerik
     

    See What's Next in App Development. Register for TelerikNEXT.

     
Back to Top