This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Grid view multi select check box filter shows loading

1 Answer 18 Views
GridView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Deepa
Top achievements
Rank 1
Deepa asked on 25 Sep 2019, 03:53 PM

Hi, 

Facing a strange issue, where in my check box filter shows just loading. This is only happening for 3 column filters on the grid, rest other grids don't have the issue. Attaching the pic for the same, please let me know how and what i can do to resolve this.

 

Regards,

Ankit Jain

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Vladimir Stoyanov
Telerik team
answered on 30 Sep 2019, 11:01 AM

Hello Ankit,

Thank you for the provided picture. 

I checked it out, however it seems that there are some modifications to the default filtering control. For instance, it does not show a busy indicator out-of-the-box. 

May I ask you to share some sample code of how the filtering control is implemented and also the logic for the busyindicator? If possible, you can share a sample project in a new support ticket (since projects cannot be attached to forum posts). This will hopefully allow me to investigate the scenario and better assist you.

Regards,
Vladimir Stoyanov
Progress Telerik

Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Tags
GridView
Asked by
Deepa
Top achievements
Rank 1
Answers by
Vladimir Stoyanov
Telerik team
Share this question
or