First item in dropdown disappears

2 posts, 0 answers
  1. Auvo
    Auvo avatar
    37 posts
    Member since:
    Jul 2011

    Posted 04 Oct Link to this post

    Hi,

     

    One of our customer has an issue to selected item from report parameters dropdown.

     

    When dropdown is opened first time, all items shows correctly. After item selection, the first item disappear!?

     

    This happens only IE 11 (version 11.2244.14393.0), no problems with Firefox or Chrome

     

    What could cause this behavior?

     

    BR,

    Auvo

     

     

     

     

  2. Silviya
    Admin
    Silviya avatar
    160 posts

    Posted 09 Oct Link to this post

    Hi Auvo,

    Based on the attached image, I have an assumption that this is the legacy ASP.NET WebForms Report Viewer. This is the first time we've encountered such an issue and we haven't succeeded to reproduce it either.

    We would need a sample (runnable) project that demonstrates the issue so we can debug it locally and provide more specific suggestions. Also please check if any browser console errors appear (F12) and what they are. It would be appreciated if you open new support ticket and provide the above for local investigation.

    Regards,
    Silviya
    Progress Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top