This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Filter disapare in release mode

1 Answer 8 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Jan Olsmar
Top achievements
Rank 1
Jan Olsmar asked on 07 Mar 2014, 10:44 AM
 have a MVC 5. project installed kendo mvc (Telerik MVC). I installed the components by hand as your installer didn't work for 5.1. However this is not the issue for this post.
I installed the components in the Content and js scripts folder like this Content-kendo-2013.3.1414 folder.
Everything worked in debug mode. As soon I used release mode the application couldn't find the theme sprite image in the folder. It was referenced to the Content-kendo-theme folder instead. (Same result latest release 1503).
I moved all the files to be direct under kendo folder and all worked again in debug and release mode.

So my question: Is this a bug or have I done something terrible...  :) 

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Dimo
Telerik team
answered on 07 Mar 2014, 04:36 PM
Hi Jan,

I suppose the bundle configuration (which is apparently used only in release mode) does not take into account the fact that the image paths in our CSS code are relative to the stylesheet / bundle location.

http://www.telerik.com/forums/asp-mvc-css-minification-breaks-kendo-bootstrap

Regards,
Dimo
Telerik

DevCraft Q1'14 is here! Watch the online conference to see how this release solves your top-5 .NET challenges. Watch on demand now.

Tags
Grid
Asked by
Jan Olsmar
Top achievements
Rank 1
Answers by
Dimo
Telerik team
Share this question
or