Error in Editor when using CTL + i to turn on or off italicize

1 Answer 428 Views
Editor
Paul
Top achievements
Rank 2
Iron
Veteran
Iron
Paul asked on 18 Jun 2021, 02:56 PM

I am implementing the use of the editor in my application and have found on many occasions that the editor throws an error when using the CTL + i to turn on the italicize function. 

Steps to repro.

  1. Type some text into the editor.
  2. press CTL + i to turn on italicize
  3. type some text
  4. press CTL + i to turn off italicize
  5. type a space
  6. press CTL + i to turn on italicize
 Error:  RangeError: Applying a mismatched transaction. And then the editor CTL function no longer work...

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Yanmario
Telerik team
answered on 23 Jun 2021, 01:31 PM

Hi Paul,

Thank you for the feedback.

Indeed, the demonstrated undesired behavior is caused by a bug on our side. That is why I logged an issue in our public GitHub repository where it can be tracked:

https://github.com/telerik/kendo-angular/issues/3352

As a token of gratitude for bringing this issue to our attention and helping us improve our product, I added some Telerik points to your account.

Please accept our apologies for the inconvenience caused until the issue is resolved.

Regards,
Yanmario Menev
Progress Telerik

Virtual Classroom, the free self-paced technical training that gets you up to speed with Telerik and Kendo UI products quickly just got a fresh new look + new and improved content including a brand new Blazor course! Check it out at https://learn.telerik.com/.

Paul
Top achievements
Rank 2
Iron
Veteran
Iron
commented on 23 Jun 2021, 03:56 PM

Thanks for taking it on. I thought it may be a bug but it was first time using the editor component so was not sure if I had something set up wrong.

Thanks,

Paul
Tags
Editor
Asked by
Paul
Top achievements
Rank 2
Iron
Veteran
Iron
Answers by
Yanmario
Telerik team
Share this question
or