Controls are not rendering.

4 posts, 0 answers
  1. Medina
    Medina avatar
    2 posts
    Member since:
    Mar 2018

    Posted 02 Apr 2018 Link to this post

    Hello,

    I created a new C# MVC Application using the template provided by Telerik. for some reason the controls do not render when running the application. I checked the references in the layout page and the web.config files and everything looks correct. I am using  vs 2017 and am on 4.6.1 Framework

    I have attached a screen shot of how the dropdownlist is rendered(copied code from website)

     

    Thanks,

    M. Blake

     

  2. Medina
    Medina avatar
    2 posts
    Member since:
    Mar 2018

    Posted 02 Apr 2018 Link to this post

     please disregard error fixed
  3. Carolyn
    Carolyn avatar
    22 posts
    Member since:
    Aug 2018

    Posted 12 Nov 2018 Link to this post

    Medina,

    Can you please tell me what you did to fix your problem?  I'm all of the sudden having the same problem where the widgets will not render.

    Upon inspecting in the browser, I see "Script5009 kendo not defined". 

    Nothing has changed in my _layout.cshtml.  It seems like one of the kendo scripts has become  corrupted...

    Thank you,

    Carolyn

  4. Marin Bratanov
    Admin
    Marin Bratanov avatar
    5799 posts

    Posted 12 Nov 2018 Link to this post

    Hi Carolyn,

    In the meantime, we can continue our discussion in your other thread on this: https://www.telerik.com/forums/kendo-widgets-just-stopped-working.


    Regards,
    Marin Bratanov
    Progress Telerik
    Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Back to Top