[BUG] seriesHover does not work when tooltip is shared

4 posts, 0 answers
  1. Michaël
    Michaël avatar
    44 posts
    Member since:
    Feb 2014

    Posted 20 Nov 2014 Link to this post

    Hi,

    I have a use case where I need to show detailed values when I hover a column. Using the tooltip shared option works perfectly, however the seriesHover event is never triggered.

    I think the expected behaviour would be to receive an array of items (all the items that were selected as a result of highlighting the column).

    Thanks!
  2. Iliana Nikolova
    Admin
    Iliana Nikolova avatar
    2622 posts

    Posted 24 Nov 2014 Link to this post

    Hi Michaël,

    This is a known issue - we are working on it and will do our best to address it as soon as possible. Please excuse us for the inconvenience caused.

    Regards,
    Iliana Nikolova
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
  3. Accounts
    Accounts avatar
    1 posts
    Member since:
    May 2014

    Posted 02 Jan 2015 in reply to Iliana Nikolova Link to this post

    Any update on this? Would really appreciate if you had some sort of workaround at least. Thanks!
  4. Iliana Nikolova
    Admin
    Iliana Nikolova avatar
    2622 posts

    Posted 05 Jan 2015 Link to this post

    Hi guys,

    I am glad to inform you that we have managed to address the issue - a fix will be available in Kendo UI Q3 2014 SP1 release (which is expected in the middle of January).

    Regards,
    Iliana Nikolova
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
Back to Top