This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

rows not auto showing in unbound datagrid?

1 Answer 35 Views
GridView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Jay
Top achievements
Rank 1
Jay asked on 23 Jun 2008, 02:31 PM
At first i thought that it could be due to how I was binding my datasource but then i tried testing a simple grid

i created a new project and dragged the rad grid onto it.  I created four columns, keeping all the defaults and just naming the columns test1, test2, test3, and test4 via the Open Property Builder menu.  That's it, compile and run.

when i run the application, i see the click here to add new row message showing so i proceed to click in each cell and type in mock data..when i'm done, i click the enter key and the first row appears as expected

I then click on the click here to add new row again, and proceed to add another set of mock data...when i'm done, i click the enter key and nothing happens...the second row doesn't appear

in order for it to appear, i must click on one of the column headers...

am i missing something? 

Please let me know what i'm missing or doing wrong

thanks!

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Julian Benkov
Telerik team
answered on 24 Jun 2008, 11:17 AM
Hi Jay,

Thank you for the reported issue.

We have found issues related to adding an row in RadGridView in unbound mode. Please exuse us for the inconvenience. These issues will be addressed in the Q2 2008 release planned for next month.

Your Telerik points have been updated.

Regards,
Julian Benkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Tags
GridView
Asked by
Jay
Top achievements
Rank 1
Answers by
Julian Benkov
Telerik team
Share this question
or