RadRotator display bug ?

3 posts, 0 answers
  1. QuizzBox
    QuizzBox avatar
    72 posts
    Member since:
    Jan 2011

    Posted 23 Oct Link to this post

    Hi, 

    I'm currently using Telerik controls 2017.1, and i have a problem with RadRotator.

    I have a control RadRotator, and 2 buttons (cf screenshot),

     - right button code is only a "RadRotator1.Next()"

     - left button code is only a "RadRotator.Previous()"  

    If i click really quickly many times on a button, my image disapears like screenshot.

    If i put a stop point in my code, i see that the currentitem is the good, with the good index, but no image displayed.

    An idea ? Thanks :)

     

  2. Dess
    Admin
    Dess avatar
    2222 posts

    Posted 24 Oct Link to this post

    Hello, Jean-Marc, 

    Thank you for writing.  

    This is a known issue with RadRotator. You can track its progress, subscribe for status changes and add your comments on the following link: https://feedback.telerik.com/Project/154/Feedback/Details/109905-fix-radrotator-when-you-quickly-go-to-the-next-item-the-item-disappears

    Feel free to use the suggested solution in the feedback item.

    I hope this information helps. Should you have further questions I would be glad to help.

    Regards,
    Dess
    Progress Telerik
    Try our brand new, jQuery-free Angular components built from ground-up which deliver the business app essential building blocks - a grid component, data visualization (charts) and form elements.
  3. QuizzBox
    QuizzBox avatar
    72 posts
    Member since:
    Jan 2011

    Posted 25 Oct in reply to Dess Link to this post

    Thanks for your answer, working :)
Back to Top